Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

μεταναστες

Ντοκουμέντο: Τούρκοι στρατοχωροφύλακες «ανοίγουν» τα περάσματα στον Έβρο

από xper
δημοσιεύτηκε14 March, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Σε αυξημένο επιχειρησιακό επίπεδο βρίσκονται οι Έλληνες συνοριοφύλακες, καθώς οι καιρικές συνθήκες στον Έβρο έχουν καλυτερεύσει, η στάθμη του ποταμού έχει πέσει και τα οργανωμένα κυκλώματα δουλεμπόρων έχουν αρχίσει και πάλι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή.

Έβρος: Τούρκοι στρατιωτικοί καθοδηγούν διακινητές

από xper
δημοσιεύτηκε31 October, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το περιστατικό έγινε 27 Οκτωβρίου 2020 στην περιοχή Μεγίστη. Πιο συγκεκριμένα, οι συνοριοφύλακες εντόπισαν πέντε Τούρκους στρατιώτες να έχουν κατέβει, με τον οπλισμό τους στο ποτάμι, με τέσσερις πολίτες.

Μάχη στα σύνορα με την Τουρκία για να μην περάσουν οι μετανάστες|video|

από xper
δημοσιεύτηκε1 March, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Επίθεση με τουρκικά δακρυγόνα δέχθηκαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Ενίσχυση της φύλαξης των συνόρων, αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου.

ΜΙΚΡΗ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

από xper
δημοσιεύτηκε18 April, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ουρές σχηματίζουν τις τελευταίες μέρες δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να ταυτοποιηθούν και να μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας.

ΧΙΟΣ- Τούρκοι προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφος του λιμενικού

από xper
δημοσιεύτηκε4 April, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής που βρισκόταν στο σημείο, χωρίς να αποτρέψει νωρίτερα την είσοδο της λέμβου στην οποία επέβαιναν 40 περίπου άτομα στην ελληνική πλευρά, πέρασε τα σύνορα και ξεκίνησε απειλητικές ενέργειες εναντίον του περιπολικού σκάφους του Λιμεναρχείου 611 που επίσης βρίσκονταν