Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μουσική

Συναυλία – Αφιέρωμα στον Δημήτρη Κυριακού|video|

από xper
δημοσιεύτηκε14 July, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, Δημήτρη Κυριακού, η συναυλία από το σχολείο που υπηρέτησε ο εκλιπών και το οποίο συμπλήρωσε φέτος δύο δεκαετίες εκπαιδευτικής διαδρομής, το Μουσικό Σχολείο της Κατερίνης.

Χορός Κάτω από τα Άστρα 2019

από xper
δημοσιεύτηκε11 July, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο Σύλλογος Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής διοργανώνει και φέτος τη φιλανθρωπική εκδήλωση "Χορός Κάτω από τα Άστρα", την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 21:00 στους χώρους της Σχολής.

Tango Goes to the Museum

από xper
δημοσιεύτηκε30 June, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και οι TanGo Goes To Thessaloniki (ομάδα facebook) σας προσκαλούν όλους σε μια ξεχωριστή βραδιά TanGo (Milonga En El Museo) στο προστώο του Μουσείου δίπλα στις «Μαγεμένες».

Paralia_zo με τον Δημήτρη Νικολούδη!

από xper
δημοσιεύτηκε19 June, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το φεστιβάλ #paralia_zo συνεχίζεται με τον αγαπημένο Δημήτρη Νικολούδη την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών! (Στάση Σχολή τυφλών) - Είσοδος ελεύθερη
Σας περιμένουμε!

Το αυθεντικό ρεμπετάδικο "Ρεμπέτικο Σεργιάνι"

από xper
δημοσιεύτηκε15 March, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

¨Ολοι οι σημαντικοί καλλιτέχνες του ρεμπέτικου αλλά και του λαικού τραγουδιού έχουν περάσει από το πάλκο του γνωστού πλέον σε όλη τη Θεσσαλονίκη ρεμπετάδικου ,που βρίσκεται στα Δυτικά προάστια της πόλης,στον Εύοσμο στην Πλάτωνος 64.