Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αλεξάνδρου Σβώλου  πάρκο τσέπης

'Ανθίζει' η γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου video

από xper
δημοσιεύτηκε2 May, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράει το σχέδιο δημιουργίας του πρώτου πάρκου τσέπης της πόλης από τη γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου, τα μέλη της οποίας πραγματοποιούν την πρώτη μεγάλης κλίμακας παρέμβαση στο πάρκο.

Οι διοργανωτές καλούν όλη τη γειτονιά και όλους όσοι το επιθυμούν να βοηθήσουν ώστε να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Ένα «Πάρκο Τσέπης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο οικόπεδο της οδού Αγαπηνού με γωνία Ιωάννου Μιχαήλ, σχεδιάζει η Πρωτοβουλία Γειτονιάς Αλεξάνδρου Σβώλου, η οποία έχει συγκροτηθεί από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και εδώ και τέσσερα χρόνια δραστηριοποιείται σε εγχειρήματα για τη διεκδίκηση του δικαιώματος των πολιτών στον δημόσιο χώρο.

Σύμφωνα με την Πρωτοβουλία Γειτονιάς Αλεξάνδρου Σβώλου, το «Πάρκο Τσέπης» που σχεδιάζεται θα είναι «ένα σημείο αναφοράς για την Γειτονιά, ένας χώρος συνάθροισης, ελεύθερης έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών και ένα βήμα για να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας στο δημόσιο χώρο, ώστε να μην είμαστε απλώς καταναλωτές και να γίνουμε πολίτες μιας πόλης θαλπωρής και αλληλεγγύης, όπως ακριβώς μας αξίζει».

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.