Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιώργος Κοντόπουλος

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 87 ετών ο Γιώργος Κοντόπουλος

δημιουργός και ιδιοκτήτης του RADIO CITY INTERNATIONAL 106,1 fm.
από xper
δημοσιεύτηκε12 March, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Την είδηση τη μάθαμε πριν από λίγο διαβάζοντας την ανάρτηση από το προφίλ του στο facebook του ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ προεδρου του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας:

ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ σε ηλικία 87 ετών ο Γιώργος Κοντόπουλος, δημιουργός και ιδιοκτήτης του RADIO CITY INTERNATIONAL 106,1 fm.

Ήταν, από τους πρώτους που άνοιξαν σταθμό, όταν δόθηκαν οι πρώτες άδειες ιδιωτικής ραδιοφωνίας.

Πρωτοπόρος "ραδιοφωνατζής" και μόνιμος συνεργάτης της "Φωνής της Αμερικής" (Voice of America - VOA) στα Βαλκάνια και πρόσφατα με την αναμετάδοση της πρωϊνής ειδησεογραφικής ζώνης του ΣΚΑΪ σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Στα μέσα της δεκαετίας του '60 σε δικό του μαγνητόφωνο έγινε η πρώτη ηχογράφηση των Olympians σημειώνει ο Λευτέρης Κογκαλίδης στο blog "Νοσταλγία/ Nostos.gr".
Στη φωτογραφία μας, ο Γιώργος Κοντόπουλος παραλαμβάνει από τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Ντίνο Κωστόπουλο και τον πρ. Νομάρχη και Αντιδήμαρχο Θεόδωρο Ασπασίδη, τιμητική διάκριση για την πολυετή προσφορά του στα ερτζιανά.

Γιώργος Κοντόπουλος

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στην Μητρόπολη Καλαμαριάς. Καλό ταξίδι Γιώργο...

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.