Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φώντας Μπαραλιάκος: Ψευδή τα στοιχεία του Κ. Βελόπουλου περί 1000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ|video|

Φώντας Μπαραλιάκος: Ψευδή τα στοιχεία του Κ. Βελόπουλου περί 1000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ|video|

από xper
δημοσιεύτηκε9 December, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στην αποκατάσταση της αλήθειας προέβη ο βουλευτής Φώντας Μπαραλιάκος

μπαραλιάκος

με την τοποθέτησή του στη Βουλή για το ζήτημα που ανακίνησε ο κ. Βελόπουλος.

"Οι ισχυρισμοί Βελόπουλου"

Ο αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης» ισχυρίστηκε πως στην Κάτω Μηλιά μεταφέρθηκαν 1000 μετανάστες  από ΜΚΟ που δεν είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Η εν λόγω δήλωση θορύβησε τους Πιεριείς και προκλήθηκε εύλογη αναστάτωση.

"Η κατάρριψη των ανυπόστατων ισχυρισμών"

Ο κ. Μπαραλιάκος άδραξε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενος την προγραμματισμένη ομιλία του για το Φορολογικό Νομοσχέδιο, και απάντησε στον κ.Βελόπουλο από το βήμα της Βουλής. Για την ακρίβεια παρέπεμψε το σώμα στην απάντηση που δόθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στον κ.Βελόπουλο στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού ελέγχου. Στην απάντηση αναφέρεται πως το διάστημα των 2 περασμένων μηνών μεταφέρθηκαν στη δομή της Κάτω Μηλιάς συντεταγμένα 83 πολίτες , αφού προέκυπταν πρώτα κενές θέσεις στη δομή. Για το ζήτημα δε της ΜΚΟ ο κ. Υπουργός διευκρινίζει πως πρόκειται για οργάνωση που έχει υποβάλλει αίτημα ένταξης στα μητρώα του Υπουργείου και διερευνώνται οι προϋποθέσεις.

Ο κ. Μπαραλιάκος ολοκληρώνοντας τη διευκρινιστική του παρέμβαση επί του θέματος, διέλυσε τις σκιές, αποκατέστησε την αλήθεια και έσβησε εν τη γενέσει του  το επικοινωνιακό « πυροτέχνημα» του κ. Βελόπουλου, καθησυχάζοντας ταυτόχρονα τους συμπατριώτες του Πιεριείς.


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/fontas-mparaliakos-pseydi-ta-stoiheia-toy-k-velopoyloy-peri-1000-metanaston-stin-pieria