Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιάννης Ψηφίδης

Πένθος στην οικογένεια του Αρη: | Εφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ψηφίδης

Αδερφός του παλαίμαχου άσου της ομάδας, Βασίλη Ψηφίδη, διετέλεσε πρόεδρος του ΑΣ Αρης και της ΠΑΕ ενώ πρόσφερε με κάθε τρόπο στους «κίτρινους»
από xper
δημοσιεύτηκε6 August, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Ψηφίδη.

Γιάννη Ψηφίδη

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Αρης αλλά και πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών προδομένος από την καρδιά του, ενώ παράλληλα έδινε μάχη και με την επάρατη νόσο. Ο Γιάννης Ψηφίδης, αδελφός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άρη, Βασίλη Ψηφίδη, υπήρξε πρόσφατα πρόεδρος του «κιτρινόμαυρου» Ερασιτέχνη (2015-2019), παλαιότερα είχε περάσει και από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ, ενώ γενικότερα ήταν ένας «στρατιώτης» του Αρη προσπαθώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του με κάθε τρόπο.

Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1946 στη Θεσσαλονίκη και πέρα από τη δεδομένη σχέση που είχε με τον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο, υπήρξε οδηγός για χρόνια σε αγώνες ράλι, ενώ διατέλεσε και πρόεδρος του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης

Ο ΑΣ Αρης στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Ημέρα πένθους είναι η 5η Αυγούστου του 2020 για την οικογένεια του ΑΡΗ, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Α.Σ., Γιάννης Ψηφίδης. Ο Γιάννης Ψηφίδης ηγήθηκε του Ερασιτέχνη από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ η προσφορά του στο σύλλογο ήταν πολυετής και πολυσχιδής. Μεταξύ άλλων διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013, διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ το 2014, ενώ ήταν και εκπρόσωπος του Α.Σ. στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Γιάννης Ψηφίδης έδωσε μεγάλη μάχη για να μείνουν ζωντανά και να αναπτυχθούν τα τμήματα του Α.Σ. ΑΡΗΣ και θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην οικογένεια του συλλόγου. Ως μαχητής που ήταν, πάλεψε με την επάρατη νόσο, αλλά προδόθηκε από την καρδιά του. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

αρης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης: «Η οικογένεια του ΑΡΗ από σήμερα έγινε φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ψηφίδης σε ηλικία 75 ετών, προδομένος από την καρδιά του. Ο Γιάννης Ψηφίδης είχε διατελέσει –μεταξύ άλλων- πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013, καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος το 2014. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλειά του και εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Κύριε Γιάννη, καλό ταξίδι…».