Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ThessMediα|video|συνέντευξη|ευξεινος λεσχη βεροιας.

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας|Συνέντευξη με τον πρόεδρο Νικόλαο Τουμπουλίδη

|Έναρξη Τμημάτων 2019 - 2020|
από xper
δημοσιεύτηκε9 October, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Εξήντα πέντε χρόνια δημιουργικής προσφοράς στην παράδοση του ποντιακού χώρου συμπληρώνει φέτος η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας.

Όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς καθώς επίσης και της ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας στα θέματα του πολιτισμού, της ιστορίας αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουμε τις προσπάθειες να κρατήσουμε ζωντανή την γνήσια ποντιακή παράδοση στον χορό, τη μουσική, το θέατρο, τη διάλεκτο και το τραγούδι.

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

ευξεινος λεσχη βεροιας

Η νέα χρονιά τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών ποντιακών χορών και οργάνων ξεκινά την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019,στις 6.30μμ.

Απευθύνοντας ολόθερμες ευχές σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας κάνουμε γνωστό ότι την περίοδο 2019-2020 θα λειτουργήσουν 17 τμήματα στη λέσχη όπως παρακάτω:

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΧΟΡΩΝ Θα λειτουργήσουν τμήματα ποντιακών χορών για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα ( παιδικά- εφηβικά- ενηλίκων) αλλά και τμήματα αρχαρίων ενηλίκων(ποντιακοί και χοροί από όλη την Ελλάδα) Τα μαθήματα παραδίδονται από ομάδα έμπειρων χοροδιδασκάλων σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΛΥΡΑΣ,ΓΑΒΑΛ,ΑΓΓΕΙΟΥ & ΝΤΑΟΥΛΙΟΥ Οι δάσκαλοι μουσικής χρησιμοποιούν πρότυπα συστήματα εκμάθησης της παραδοσιακής μουσικής. ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Μαθήματα σκίτσου

Ξεκινούν τα μαθήματα σκίτσου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, σε συνεργασία με το σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη.

..

Η Λέσχη με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να εντάξει μία ακόμα δράση, που προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό και συνεισφέρει στην ψυχική γαλήνη των παιδιών μας.

Έτσι απλά και με εύκολο τρόπο, οι φίλοι του σκίτσου θα ταξιδεύουν όλο το χρόνο στον υπέροχο κόσμο του σκίτσου στους φιλόξενους χώρους της Ευξείνου Λέσχης, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Νικολαΐδη, του πρώτου και μοναδικού σκιτσογράφου που έχει εκδώσει βιβλίο εκμάθησης σκίτσου στην Ποντιακή διάλεκτο. Για αυτό το λόγο θα είναι χαρά μας να σας δούμε όλους από κοντά και σας καλούμε να γνωρίσετε το φανταστικό κόσμο του σκίτσου. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερη Πέμπτη κάθε μήνα και από ώρες 5μμ μέχρι 7μμ.στο στις εγκαταστάσεις μας στο Πανόραμα Βεροίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331072060, 5-9 το απόγευμα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της λέσχης στο Πανόραμα – Βέροιας.

Τηλ. επικοινωνίας : 23310-72060 από Κυριακή έως Πέμπτη Ώρες : 5μμ- 9 μμ στην Γραμματεία της Ε.Λ.Β Λ. Πορφύρα 1 στο Πανόραμα.

Για το Δ.Σ Ο Πρόεδρος Τουμπουλίδης Νικόλαος

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

Η Γενική Γραμματέας Τογκουσίδου Eυαγγελία

 

ThessLife|video|συνέντευξη|Ρεπορτάζ

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Νικολαίδης|

Εικονοληψία: Παναγιώτης Περπερίδης

Μοντάζ: Χάρης Περπερίδης

Παραγωγή:Xper Media

|http://xpermedia.blogspot.com/|

Τα γυρίσματα έγιναν με την Sony Cyber-shot RX10 II

Ευχαριστούμε την ADELTECH A.E. για την τεχνική υποστήριξη.

http://www.adeltech.gr/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 50 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

..

 

..

 

ευξεινος λεσχη βεροιας