Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/01/2021 κατά τις ώρες 09:00 - 14:00 στην Νότια Πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Απέναντι από την ΧΑΝΘ).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ...

την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/01/2021 κατά τις ώρες 09:00 - 14:00 στην Νότια Πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Απέναντι από την ΧΑΝΘ).
από xper
δημοσιεύτηκε12 January, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την στήριξη των νοσοκομείων της πόλης,

β

ο Διοικητής της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Αριστοτέλης Αποστολίδης και οι Πρόεδροι των Ομίλων της Θεσσαλονίκης

σας καλούν να πάρετε μέρος στην προγραμματισμένη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 17/01/2021 κατά τις ώρες 09:00 - 14:00 στην Νότια Πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Απέναντι από την ΧΑΝΘ).

π


Όλοι γνωρίζουμε την δύσκολη κατάσταση που ζουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων με την πανδημία. Η ζωή όμως δεν σταματάει με αυτό και υπάρχουν και άλλες τεράστιες ανάγκες στα νοσοκομεία, ειδικά για αίμα.

Το αίμα, που είναι το πιο ζωτικό στοιχείο για την ζωή των ανθρώπων ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται, αλλά και ούτε μπορεί να αντικατασταθεί από κάτι άλλο παρά μόνο μπορεί να προσφερθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο.Σε μία χώρα στην οποία οι ανάγκες σε αίμα είναι τεράστιες, εξαιτίας των τροχαίων ατυχημάτων και των πολυμεταγγιζόμενων ατόμων, η ουσία της εθελοντικής αιμοδοσίας αποκτά το δικό της μοναδικό και ξεχωριστό νόημα.

Πιστεύουμε ότι η διάδοση της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς αίματος και η κάλυψη των αναγκών της χώρας από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα είναι υπόθεση Όλων μας

Οι ροταριανοί και οι Ροταράκτορες της Θεσσαλονίκης και των άλλων περιοχών της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ πολλές φορές ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν όταν χρειάσθηκε να δώσουν αίμα σε κάποιον συνάνθρωπο μας. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη αιμοδοσία της χρονιάς όλοι μαζί οργανωμένα και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την Τράπεζα Αίματος της περιφέρειας.

Η αιμοδοσία είναι ύψιστη πράξη αλτρουισμού και γεμίζει με ηθική περηφάνια τον αιμοδότη για τις ζωές που θα σώσει με το αίμα και τα παράγωγά του.
Σας καλούμε λοιπόν την Κυριακή 17/01/2021 (Ώρες: 09:00 - 14:00) στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ στην Εθελοντική Αιμοδοσία των ομίλων Rotaract και των Ροταριανών Ομίλων Θεσσαλονίκης της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ

με την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO, του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και του Τμήματος της Κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Από το Γενικό Νοσοκομείο Γεώργιος Παπανικολάου μας έγινε γνωστό, ότι λόγω των περιορισμών μετακινήσεων των πολιτών, όσοι επιθυμούν να προσέλθουν ως εθελοντές αιμοδότες στις 17/1, θα πρέπει προηγουμένως να στείλουν μήνυμα στο 13033 πληκτρολογώντας στο κινητό τους ή αναγράφοντας στο σχετικό έντυπο ως αιτία μετακίνησης, τον αριθμό 1.