Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
μανουσος μανουσακης

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης στην Έδεσσα

με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σειρά για τη Γενοκτονία των Ποντίων
από webadmin
δημοσιεύτηκε28 November, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Την Έδεσσα επισκέφθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 ο σκηνοθέτης κ. Μανούσος Μανουσάκης, συνοδευόμενος από τον κ. Γεώργιο Παπαδάτο (υπεύθυνο οργάνωσης παραγωγής) και τον κ. Μιχάλη Σδούγκο (σκηνογράφο- ενδυματολόγο), οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από τον δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου και τον σύλλογο Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς».

μανουσος Εδεσσα

Ο Μανούσος Μανουσάκης και οι συνεργάτες του αφού ξεναγήθηκαν από τον αντιδήμαρχο κ. Αναστάσιο Δίου και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, στην περιοχή «Βαρόσι» και Καταρρακτών, παραβρέθηκαν στην προγραμματισμένη συνάντηση στο εντευκτήριο του συλλόγου Ποντίων Έδεσσας και παρουσίασαν τη νέα ιστορική σειρά «το κόκκινο ποτάμι» βασισμένη στο ομώνυμο έργο του ιστορικού και συγγραφέα Χάρη Τσιρκινίδη, που έρχεται από τον Οκτώβριο του 2019, χρονιά ορόσημο για τον Ποντικό Ελληνισμό καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του πόντου, στο κανάλι «OPEN TV».

μανουσος Εδεσσα

Τον κ. Μανούσο Μανουσάκη υποδέχτηκαν, στο εντευκτήριο του συλλόγου Ποντίων Έδεσσας ο δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτριος Γιάννου, η πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ. κ. Χριστίνα Σαχινίδου και η αντιπρόεδρος κ. Κυριακή Τεκτονίδου, ο πρόεδρος του συλλόγου ποντίων Έδεσσας κ. Γιάννης Γαβριηλίδης, πρόεδροι, μέλη και φίλοι ποντιακών συλλόγων της Π.Ο.Π.Σ. (και όχι μόνο) της ευρύτερης περιοχής.
Ακολούθησε συζήτηση για την προετοιμασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των γυρισμάτων της σειράς.

μανουσος Εδεσσα

 

Πηγή: pella24.gr