Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
katerina-notopoulou

Νοτοπούλου: Θα παλέψουμε για τα σημαντικά πρότζεκτ που οδηγεί σε φιάσκο η ΝΔ

"Μαζί με τους Θεσσαλονικείς θα παλέψουμε για να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα που χρειάζεται και αξίζει η πόλη μας"
από newsroom
δημοσιεύτηκε31 May, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Επίθεση στην Κυβέρνηση για έργα της Θεσσαλονίκης που η κυβέρνηση της ΝΔ "ρίχνει στις "νεοδημοκρατικές καλένδες" εξαπολύει η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη-ΜΑΖΙ" Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ.Νοτοπούλου κάνει λόγο για "φιάσκο" στο οποίο έχουν οδηγήσει οι χειρισμοί της κυβέρνησης, στα μεγάλα έργα που αφορούν στην πόλη και δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η ίδια ως βουλευτής του Νομού Θεσσαλονίκης "Μαζί με τους Θεσσαλονικείς θα παλέψουμε για να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα που χρειάζεται και αξίζει η πόλη μας."

Η ανακοίνωση της κ.Νοτοπούλου:

Μετά από το φιάσκο που οδήγησαν οι χειρισμοί της κυβέρνησης τα δυο σημαντικά σιδηροδρομικά πρότζεκτ της Θεσσαλονίκης, τη σιδηροδρομική σύνδεση του έκτου προβλήτα του λιμανιού και τον δυτικό προαστιακό σιδηρόδρομος και μπροστά στην κατακραυγή των πολιτών, η κυβέρνηση προσπαθεί να ψελλίσει ανυπόστατες δικαιολογίες, για να δραπετεύσει από τις ευθύνες της.

Όσο όμως και να προσπαθεί, δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ανάκληση των δυο διαγωνισμών που παραπέμπουν τα δυο εξαιρετικά σημαντικά για τη Θεσσαλονίκη έργα, στις νεοδημοκρατικές καλένδες.

Τα έργα είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και διασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Δε μας προκαλεί καμία εντύπωση. Η κυβέρνηση δεν πρωτοτυπεί, ακολουθεί τον ίδιο δρόμο που χάραξε η ΝΔ εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έναν δρόμο που ξεκίνησε με την τρύπα του κ. Κούβελα πριν από μερικές δεκαετίες, για να ακολουθήσουν μια σειρά από μεγάλα έργα που υπόσχονταν και ποτέ δεν υλοποιούσαν.

Μαζί με τους Θεσσαλονικείς θα παλέψουμε για να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα που χρειάζεται και αξίζει η πόλη μας.