Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
παιδικό χριστουγεννιάτικο μυθιστόρημα

«ποιος χτυπούσε το τζάμι την Πρωτοχρονιά;»

παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της Μάγδας Κισσούδη, στο βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ βιβλιοχώρος» στην Περαία
από xper
δημοσιεύτηκε6 December, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Άγνωστο παραμένει τελικά για το «ποιος χτυπούσε το τζάμι την Πρωτοχρονιά», καθώς η δημοσιογράφος και συγγραφέας Μάγδα Κισσούδη, δεν αποκάλυψε την απάντηση, στην παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της, στο βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ βιβλιοχώρος» στην Περαία.

βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ βιβλιοχώρος»

Από νωρίς ο χώρος της εκδήλωσης, γέμισε με μικρούς και μεγάλους, τους οποίους υποδέχτηκε με χαμόγελο και ιδιαίτερη συγκίνηση η συγγραφέας.

βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ βιβλιοχώρος»

 

βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ βιβλιοχώρος»

 

βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ βιβλιοχώρος»

 

βιβλιοπωλείο «ΓΝΩΣΗ βιβλιοχώρος»

 

Δεν παρέλειψε να τους ταξιδέψει, έστω και λίγο, στις σελίδες της χριστουγεννιάτικης ιστορίας της, διαβάζοντας μικρά αποσπάσματα από το βιβλίο.

μαγδα

 

Μιας ιστορίας που είναι «πασπαλισμένη» με πολλή αγάπη και θα γνωρίσει στα παιδιά την αξία της πίστης, της καλοσύνης, της προσφοράς, της πραγματικής φιλίας, αλλά κυρίως την σπουδαιότητα της οικογένειας.

μαγδα

 

.

 

Στην εκδήλωση, τα πρόσωπα των παιδιών γέμισαν χαμόγελα, όταν έγραψαν γράμμα στον Αϊ Βασίλη και συμμετείχαν σε δραστηριότητες που είχαν άμεση σχέση με την υπόθεση της ιστορίας.

.

 

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν και το χριστουγεννιάτικο τραγούδι, που συνοδεύει το βιβλίο, σε στίχους της Μάγδας Κισσούδη και μουσική του Γιώργου Αυλωνίτη. Τραγουδούν η Χαρά Αυλωνίτη και η Χριστίνα χατζηπαναγιώτου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η υπόθεση της ιστορίας, πραγματεύεται την ύπαρξη του Αϊ Βασίλη .

Υπάρχει ή δεν υπάρχει; αναρωτιέται η Αγγελικούλα, όταν του γράφει γράμμα και τον καλεί στο σπίτι της.

Μπορεί η κόκκινη στολή του Αι Βασίλη να κρύβει την αλήθεια που ψάχνει η Αγγελικούλα;

Γιατί θα μπλέξει σε διαμάχες με τους συμμαθητές της και την οικογένειά της;

Ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά και «ποιος χτυπούσε το τζάμι την Πρωτοχρονιά;»

Ένα παιδικό χριστουγεννιάτικο μυθιστόρημα της Μάγδας Κισσούδη, στολισμένο με την εικονογράφηση της Δωροθέας Λούκρη, από τις Εκδόσεις Γράφημα!

.

 

Την Τετάρτη 5/12/2018, ώρα 7:00 το απόγευμα
«Παρέα με το συγγραφέα στη βιβλιοθήκη μου»

Θα γνωρίσουμε τη συγγραφέα Μάγδα Κισσούδη και την ιστορία του βιβλίου της «Ποιος χτυπούσε το τζάμι την Πρωτοχρονιά;» από τις εκδόσεις Γράφημα     

Τοποθεσία

Στην Παιδική Βιβλιοθήκη Δελφών

Ορεστιάδος και Δελφών Θεσσαλονίκη 542 48

.

 

Από την τηλεοπτική παρουσίαση του βιβλιου στην εκπομπή Όψεις και Απόψεις της   Έλσα Αγοραστού (Elsa Agorastou) στην Εγνατια Τηλεοραση.

Για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκπομπή, για το παιδικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο μου "ΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ;" από τις Εκδόσεις Γράφημα!

 

Βιογραφικό

μαγδα κισσουδηΗ Μάγδα Κισσούδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε δημοσιογραφία στο Κ.Ε.Φ.Κ.Σ.

Για 13 χρόνια εργάστηκε στην τηλεόραση (TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, TV EUROPE ONE, TV BS) παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων και ποικίλες ενημερωτικές εκπομπές.

Παράλληλα ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο και την έντυπη δημοσιογραφία.

Από τα παιδικά της χρόνια έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην λογοτεχνία και την ποίηση, γεμίζοντας τις λευκές σελίδες των τετραδίων της με ιστορίες, ποιήματα και στίχους τραγουδιών.

Το 1999 εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο «ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ», ενώ κείμενα και ποιήματά της έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης.

Λατρεύει τα Χριστούγεννα και από πάντα πιστεύει στον Άγιο Βασίλη!!!