Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Στο Βούπερταλ και στην Κολωνία, ο Δημήτρης Νικολαΐδης για μαθήματα σκίτσου

Στο Βούπερταλ και στην Κολωνία, ο Δημήτρης Νικολαΐδης για μαθήματα σκίτσου

από xper
δημοσιεύτηκε12 February, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στο Βούπερταλ και την Κολωνία της Γερμανίας, βρέθηκε για ακόμη μία φορά ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης, διδάσκοντας «Το  ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ», σκιτσάροντας για τον Πόντο και την Ιστορία του...

.

Για ακόμα μία φορά, καλεσμένος από τον Ποντιακό Σύλλογο Βούπερταλ «ΑΚΡΙΤΑΣ» και από τον Ποντιακό Σύλλογο Κολωνίας «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», μία ακόμα νέα δράση - προσφορά, από τον Πόντιο σκιτσογράφο του ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ Δημήτρη Νικολαΐδη, του μοναδικού  Έλληνα σκιτσογράφου στην Ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει εδώ και χρόνια με απλές γραμμές και εύκολο τρόπο την τέχνη του σκίτσου.

.

Αυτή τη φορά ταξίδεψε στην Γερμανία, για να έρθει κοντά  στους μικρούς και στους μεγάλους, φίλους του σκίτσου, στο Βούπερταλ και στους εκεί ποντιακούς συλλόγους του Βούπερταλ «Ακρίτας» και «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» Κολωνία.

.

η παρέα του σκίτσου ήταν πιο μεγάλη και σκιτσογράφοι (μικροί και μεγάλοι) σκιτσάρανε με αφορμή τη φύση και το δέντρο στο Βούπερταλ. Όμως συνδύασαν και την ποντιακή λύρα, αλλά και έναν πόντιο να χορεύει κότσαρι, στην Κολωνία.

Το ταξίδι συνεχίζεται, όλοι οι φίλοι του σκίτσου έδωσαν ραντεβού να ξανασυναντηθούν για να δημιουργήσουν πάντα με αφορμή τα 100 χρόνια της Γενοκτονίας, τις μέρες και τις στιγμές στον Πόντο.

Πηγή:http://efxinospontos.gr

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.