Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
The Fashion Room Service Thessaloniki V

The Fashion Room Service Thessaloniki V

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο Colors Urban Hotel στην Τσιμισκή
από xper
δημοσιεύτηκε15 November, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια
Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις μόδας της Θεσσαλονίκης, το Fashion Room Service, επιστρέφει δυναμικά την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο Colors Urban Hotelο

O OFF σε συνεργασία με το Οzon Magazine παρουσιάζουν 17 σχεδιαστές και labels & τις συλλογές τους σε ένα πρωτότυπο happening μέσα στα δωμάτια του ξενοδοχείου Colors Urban Hotel στην Τσιμισκή.

Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία, κάνοντας μια βόλτα στους τρεις ορόφους του ξενοδοχείου, να δείτε τις τελευταίες σειρές international & ελληνικών εταιρειών όπως οι: SISLEΥ, LEE JEANS, WRANGLER, FILA, SAUCONY, DOCA, ANYKIND. Ακόμα, θα γνωρίσετε από κοντά Έλληνες σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων, όπως οι: MACAW WAVES, MANTILITY, YIORGOS MICHOUDIS, FUNK DA QUEEN, LEIO ROSS, SUSURUS, HAUTE PEACH, FROSTINGS BY CHRISTINA Z, INACIRCLE & BLESS ME ICONIC WARDROBE.
Στην φετινή διοργάνωση μάλιστα check in στο Fashion Room Service Thessaloniki θα κάνει και η Σχολή Μόδας και Ομορφιάς του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η οποία θα συμμετάσχει σε ειδικά διαμορφωμένο pop-up δωμάτιο με δημιουργίες των σπουδαστών αλλά και σε διαδραστικό make-up project έκπληξη.
Η παραπάνω σχολή ΙΕΚ θα είναι και αποκλειστικός υποστηρικτής εκπαίδευσης της εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη, στο πλευρό καταξιωμένων σχεδιαστών και κορυφαίων brands μόδας.κλ

 

Μετά την βόλτα των επισκεπτών στα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπως και στο παρελθόν, θα ακολουθήσει fashion party, το οποίο θα γίνει στο Garden Bar του COLORS URBAN HOTEL.
Το πάρτι θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 19:30 και θα ολοκληρωθεί στις 00.00.k Τον παλμό της βραδιάς θα δώσει το αγαπημένο όλων Beefeater London Dry Gin με δροσιστικά Beefeater Gin & Tonic για όλους τους καλεσμένους ενώ την επιμέλεια της μουσικής θα έχουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του OFFRADIO, που άλλωστε ξέρουν να διοργανώνουν τα καλύτερα #epicmusiconly parties.
FYI: Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.