Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


(1920 – 2003)

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ| Τάκης Τλούπας (1920 – 2003)

Είναι αφιερωμένη στην πορεία και το έργο διακεκριμένων Ελλήνων φωτογράφων|COSMOTE HISTORY HD
από xper
δημοσιεύτηκε6 June, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Η νέα σειρά της COSMOTE TV ονομάζεται «Οι κυνηγοί της αιωνιότητας» και είναι αφιερωμένη σε εγχώριους δημιουργούς, που έχουν απαθανατίσει με τον φακό τους ιστορικά γεγονότα και στιγμιότυπα της καθημερινής ζωής και της φύσης, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Παρακολουθήστε, στο video που ακολουθεί, ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Τάκη Τλούπα (1920 – 2003).

Ο γεννημένος στη Λάρισα δημιουργός, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα για πάνω από 50 χρόνια, αποτυπώνοντας με τη φωτογραφική του μηχανή εικόνες ενός τρόπου ζωής που άρχιζε να χάνεται στον ρυθμό της εκβιομηχάνισης.

Νέο επεισόδιο: Γιάννης Κόντος

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα προβληθεί την προσεχή Τρίτη 9/6, στις 21.00, ξεδιπλώνει τη ζωή και το έργο του πολυβραβευμένου -με περισσότερες από 20 διεθνείς διακρίσεις- Έλληνα φωτογράφου.

Ο Γιάννης Κόντος έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 45 χώρες, καλύπτοντας μερικά από τα σημαντικότερα γεγονότα του πλανήτη, όπως τους πολέμους στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και το Κόσοβο, την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην πρώην Γιουγκοσλαβία το 2000, το μεταναστευτικό πρόβλημα στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού κ.ά.

 

Παραγωγή: COSMOTE TV